B2B

Geef uw opdrachten aan ons ijzersterk team.

Kijkwoningen

Door een sfeervol ingerichte ruimte krijgt uw klant meteen een juist zicht op de mogelijkheden van het pand, hij schat de ruimte beter in en gaat door de huiselijke sfeer sneller over tot aankopen . Wij nemen de levering, plaatsing en inrichting op ons zodat u met een gerust hart uw klanten vlot ontvangt en snel een verkoop realiseert.

Inrichting winkel

Passende decoratieartikelen nodig voor uw zaak ? Maak zelf de keuze; ofwel komen wij gerust eens bij u langs en helpen we u kiezen.

Seizoensversiering

Wij decoreren en plaatsen uw kerstboom/paasdecoratie/themadecoratie. Naargelang uw budget selecteren we in onze duizelingwekkende collectie decoratie, kleinmeubilair en kunstbloemen.

Onthaalruimte

Vraagt uw onthaalruimte een opfrissing ; wil u uw logokleuren uitspelen ; een comfortabele wachtruimte nodig aan de balie ;  kantoorinrichting ; wachtkamer van uw dokterspraktijk … : wij hebben het nodige in collectie.

Restaurant, Hotel, Seniorenflat, Studentenkamer

Afhankelijk van budget en smaak krijgt u een voorstel. Elke ruimte kan uniek zijn maar het kan even goed steeds om dezelfde inrichting gaan die herhaald wordt. Van meubelen tot gordijnen, tapijten en bedlinnen, wij verzorgen alles.