Dons of een synthetisch dekbed?

Dons of een synthetisch dekbed?

Een dekbed kiezen is een heel persoonlijke aangelegenheid, uw slaaphouding, uw slaaptemperatuur, uw vochtregulering zijn uniek.Wil u onder een vederlicht dekbed zweven of de omarming van het dekbed voelen.

Een synthetisch dekbed heeft het voordeel dat het iets zwaarder is, compact, machinegewassen kan worden en 100% zekerheid geeft wat pluimallergie betreft.

Maar u zou versteld staan van wat de dekbed-ontwerpers gerealiseerd hebben de laatste jaren. Zelfs voor mensen met allergieën hebben ze de oplossing gevonden. De natuurlijke veren en donsjes worden zo perfect gewassen voor gebruik en ze worden in een unieke voorbehandelde tijk ingepakt zodat ontsnappen haast onmogelijk wordt.

Wanneer u uw donzen dekbed dagelijks opklopt kan u jarenlang genieten van een fris en donzig dekbed. De kamerverdeling van het dekbed houdt de veertjes en dons op hun plaats, maar ze krijgen door die handeling wel regelmatig frisse lucht die wel vrij door de voorgestikte kamers kan binnendringen en uw dekbed behoudt daardoor haar vederlichte structuur. Die eigenschap is de kracht van de vocht- en warmte-regulerende kracht van dons en veren : zij passen zich aan uw lichaam aan, het teveel aan warmte en vocht ontsnapt. U blijft aangenaam droog, op temperatuur en slaapt de slaap der zaligen.

Pure donsdekens zijn een hemelse droom, maar de meeste dekbedovertrekken zijn gevuld met een samenstelling van veren en dons en in de materiaalkeuze zelfs bestaat ook al veel kwaliteitsverschil, let daar even op bij uw beslissing en laat u goed adviseren.

Geniet van de omhullende en knusse warmte die de natuur zelf voor ons allemaal bedacht heeft.